2009-01-03

Träd
Originally uploaded by second2some
Här är ett träd som jag såg på dagens hundpromenad. Försöker nu att överföra det ifrån flickr.

Det verkade ju gå bra, men bilden ser ändå bedrövlig ut. Om man klickar på den så kommer man till en betydligt bättre version på Flickr. Vill man verkligen se den i hög upplösning kan man klicka på "All sizes" ovanför bilden på Flickr.

Lycka till, och ha tålamod med att jag just nu är upptagen med interna teknikaliteter och trivia. Snart ska jag fylla inläggen med min vanliga svada, det lovar jag ...

4 kommentarer:

 1. Tack Lars för din blogg. Vackra bilder... och Totte som passar väl i landskapet. Det är ju första gang för mig att jag abonnerar pa en blogg... far se hur det funkar. Hälsning. JAG

  SvaraRadera
 2. Tack själv! Jag känner inte riktigt igen dig från bilden. Du får gärna skicka ett mail och påminna mig om vem du är.

  Lasse B

  SvaraRadera
 3. Lasse, det kommer säkert att bli intressant och mycket underhållande att följa din blogg. Jag ser fram mot att kunna få läsa många humoristiska kommentarer till händelser i din vardag. Jag förväntar mig också att få ta del många djupa funderingar kring brister och dråpligheter i "samhällsapparaten". Ser också gärna fler av dina fina bilder. Lycka till!

  Kul att nu för första gången skriva en kommentar till en blogg. Den kan ju säkert läsas av nära en miljard människor. Blir jag världsberömd nu?

  SvaraRadera
 4. Tack, Bengt. Jag är övertygad om att stora delar av världens befolkning så småningom kommer att läsa vad du skriver, men just nu har bloggen nog bara en 4-5 läsare - och de återkommer väl bara om jag kan hitta på något intressant att skriva om eller visa upp. Ska försöka lista ut något varje dag, om inte annat för att undvika senilitet så långt möjligt är.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.