2009-04-29

Svininfluensan - senaste nytt

Svinindustrin vill att man döper om sjukdomen till den nya influensan.

Läget idag enligt WHO.

I USA har man nu 91 bekräftade fall, varav ett dödsfall.

Trots hundratals fall och ryktesvis många dödsfall i Mexico har man bara 26 bekräftade fall, varav 7 dödsfall.

Totalt i världen 148 fall inklusive dem i USA och Mexico. Endast de 8 dödsfallen ovan.

Övriga länder: Österrike (1), Canada (13), Tyskland (3), Israel (2), Nya Zealand (3), Spanien (4) och Storbritannien (5), Skåne (0) - dessbättre inga dödsfall alls.


Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer:

 1. Frågan är hur naturen skapar såna virusar?
  Svininfluensan är skapad i ett lab och sprids för att martial law ska införas så att man kan ta bort gränserna mellan mexiko och usa och kanada och införa -Emro.

  Den är lika mycket skapad av naturen som Hiv eller mun och fot sjukan som sist visade sig spridas från ett lab och inte en bondgård,.
  Makteliten må lura dom flesta.


  se bilderberger gruppen.

  SvaraRadera
 2. Naturen skapade sådana virus årmiljoner innan vi ens kunde göra svartkrut i labbet. Att virus numera framställs i lab gör det möjligt att använda dem politiskt, ungefär som man gör med den globala uppvärmningen, som är skapad i ett dataprogram. Det är en teori som framförts när det gäller hiv, men det är första gången jag hör den om svininfluensa.

  Själv är jag skeptisk till sådana teorier. Man skulle i så fall vilja ha mer kött på benen: vem, var, varför, hur? Det borde ju läcka ut så småningom, eftersom det nog inte är något enmansprojekt. Å andra sidan var det väl en ensam kuf som skickade runt mjältbrandssporer med posten i och skapade panik i USA. Men det tog ju hus i helvete också.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.